Vergelijken, besparen én
volledige ontzorging.

Tijd en geld verspillen aan het vergelijken, afsluiten en beheren van autoleasecontracten? Niet jouw ding, toch? MoveBuddy checkt het aanbod van de beste aanbieders en maakt het hele leaseproces eenvoudig, voordelig en transparant. Geef je leaserompslomp uit handen en geniet van zorgeloos wagenparkbeheer. 

Ga voor een super efficiënt leaseproces!

Online Autoregeling
inregelen

MoveBuddy helpt bij het opstellen of oppoetsen van de Autoregeling en maakt deze digitaal.

Medewerker kiest
leaseauto

Medewerker kiest droomauto binnen de lijntjes van de Online Autoregeling.

Vergelijk
& Kies

Wagenparkbeheerder vergelijkt het aanbod en kiest de beste deal. Voilà!

Waarom MoveBuddy?

Zonder MoveBuddy

Met MoveBuddy

Hoe werkt het?

Stap 1: Inregelen autoregeling

Als wagenparkbeheerder zet je samen met MoveBuddy de lijnen uit voor de online autoregeling. Vervolgens geef je een werknemer groen licht om zijn of haar droomauto te kiezen.

Start nu
Hoe werkt het?

Stap 2: Digitale autoregeling

Na autorisatie duikt de medewerker zelf in de gepersonaliseerde online autoregeling pagina om de nieuwe bolide samen te stellen.

Start nu
Hoe werkt het?

Stap 3: Kies Leaseauto

Een Buddy gidst de werknemer door het hele keuzetraject, waarna hij of zij een leaseauto kiest op de gepersonaliseerde autoregelingpagina.

Start nu
Hoe werkt het?

Stap 4: Vergelijk & Kies

Binnen 24 uur realiseren 3 geselecteerde leasemaatschappijen hun finale aanbieding. Jij als wagenparkbeheerder vergelijkt de voorwaarden en prijs en kiest de beste deal.

Start nu
Hoe werkt het?

Stap 5: Eén wagenparkportaal

Met FleetBuddy creëer je overzicht over je totale wagenpark. Van contractinfo tot afloopdata en andere belangrijke details.

Start nu
Volledige ontzorging

MoveBuddy ontzorgt ons volledig door ons te ondersteunen en beheren van ons wagenpark binnen de groep.


Erik Lotte

Founder, Triple

De spil

MoveBuddy ontzorgt ons enorm door de spil te zijn tussen ons en de leasemaatschappijen! Het contact met MoveBuddy verloopt altijd vlot: ze zijn vriendelijk en behulpzaam en regelen zo ongeveer alles met betrekking tot ons wagenpark.


Regina Schrage

HR Manager, TrueLime

Behulpzaam en vriendelijk

MoveBuddy ontzorgt ons op het volledige gebied van wagenparkbeheer. Ook denken zij mee aan communicatie richting ons personeel en zijn ze allemaal even behulpzaam en vriendelijk. Kortom een club om aan te raden!


Leon Hordijk

Operations Manager, A Brand New Day

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de dienstverlening van MoveBuddy. Complete ontzorging bij leaseauto’s van A tot Z!


Kim Sikkenk

Inkoop, Albron

Nog nooit zo makkelijk

Een nieuwe leaseauto uitzoeken was nog nooit zo makkelijk. Fijne communicatie, heldere afspraken en hiermee een echte NextLevel Partner van Tredion.


Evert Meijeren

Teamleider, Tredion

Zijn we trots op!

NPS Score

+45

t.o.v. landelijk gemiddelde van +16

CustomerFirst (25 april 2022)

Vorige slide
Volgende slide

In samenwerking met

rijdende leaseauto's
1000 +
wagenparken in beheer
0 +
jaarlijks gereden kilometers
0 mln

Rob van Pelt

Fleet Buddy

De tekst van Rob volgt zo snel mogelijk! Zo kun jij snel meer te weten komen achter deze nieuwe Buddy!

Leroy Eland

Data Buddy

De tekst van Leroy volgt zo snel mogelijk! Zo kun jij snel meer te weten komen achter deze nieuwe Buddy!

Stijn van Rijthoven

Sales Buddy

Meet Stijn jr., onze dynamische duizendpoot die als een vis in het water is als het gaat om het ondersteunen van collega’s. Zijn scherp oog voor detail en ondernemerszin zorgt ervoor dat iedereen op zijn tenen moet blijven! In het weekend kun je Stijn vinden op het voetbalveld, waar hij net zo enthousiast de bal aanpakt als zijn werk. Gestart als stagiaire maar inmiddels een goede kracht en aanvulling van het team!

Syp Linkels

Stage Buddy

Een leergierige, humoristische Brabander die graag een biertje lust, dat is Syp! Voor zijn studie Automotive Management studeert hij af bij MoveBuddy. Met een liefde voor F1 is het een echte autoliefhebber en helpt hij je dan ook graag verder met jouw mobiliteitsvraag. Hij komt weliswaar uit Tilburg, maar bij een Bredaas bedrijf aan de slag stond altijd al eens op zijn bucket list. Deze goed afgestelde motor is altijd klaar om te presteren!

Wendelien van de Sande

Fleet Buddy

Houdt van een gezellige babbel, wandelen met haar viervoeter Bobby en heeft kennis van zaken. Dit is Wendelien! Deze kersverse moeder houdt daarnaast van shoppen en kan bijna ieder Nederlandstalig nummer meezingen!

Bart van de Ven

Boss Buddy

Als we het hebben over een echte Brabantse levensgenieter, dan gaat het over Bart! Deze enorm harde werker, maakt er elke dag weer een feestje van. Naast het feit dat dit de meest gezellige baas is die je je kunt wensen, heeft hij een enorme passie om klanten blij te maken, dit brengt hij elke dag weer vol enthousiasme over op zijn team!