BerijderApp

Alle informatie van jouw
leasemaatschappij in 1 App.

Features

Heb jij hem al? Onze BerijderApp!

Met de MoveBuddy BerijderApp heb je 24/7 alle relevante informatie van je leaseauto onder de duim. Alles duidelijk in één overzicht, snel en binnen handbereik!

Wat te doen bij...

Snel weer op weg!

Met één druk op de knop heb je antwoord op jouw vragen. Zo kun je bijvoorbeeld snel terugvinden wat je moet doen met schade, pech of het inleveren van je huidige leaseauto.

Dealerlocator

Vind een dealer bij jou in de buurt

Ook jouw merkdealer in de buurt heb je snel en eenvoudig gevonden. Selecteer het gewenste merk en jouw locatie en krijg direct de gegevens van de dichtsbijzijnde dealer.

Configurator

Nieuwe leaseauto? Check de app!

Ook voor een nieuwe leaseauto kun je in de BerijderApp terecht. Stel jouw auto zelf samen of upload jouw offerte voor de beste leasedeal!

Stijn van Rijthoven

Afstudeerstage Buddy

Stijn zijn tekst volgt snel!

Marrit van den Boom

Afstudeerstage Buddy

Een ware kletskous met een hoop nieuwsgierigheid en een passie voor gezellige borrels, dit is Marrit! Momenteel duikt ze met veel enthousiasme en nieuwe inzichten in de wereld van de klantbeleving als onderdeel van haar afstudeerscriptie. Ze staat klaar om haar collega’s te helpen en te laten lachen!

Wendelien van de Sande

Sales Buddy

Houdt van een gezellige babbel, wandelen met haar viervoeter Bobby en heeft kennis van zaken. Dit is Wendelien! Deze kersverse moeder houdt daarnaast van shoppen en kan bijna ieder Nederlandstalig nummer meezingen!

Bart van de Ven

Boss Buddy

Als we het hebben over een echte Brabantse levensgenieter, dan gaat het over Bart! Deze enorm harde werker, maakt er elke dag weer een feestje van. Naast het feit dat dit de meest gezellige baas is die je je kunt wensen, heeft hij een enorme passie om klanten blij te maken, dit brengt hij elke dag weer vol enthousiasme over op zijn team!