BerijderApp

Alle informatie van jouw
leasemaatschappij in 1 App.

Features

Heb jij hem al? Onze BerijderApp!

Met de MoveBuddy BerijderApp heb je 24/7 alle relevante informatie van je leaseauto onder de duim. Alles duidelijk in één overzicht, snel en binnen handbereik!

Wat te doen bij...

Snel weer op weg!

Met één druk op de knop heb je antwoord op jouw vragen. Zo kun je bijvoorbeeld snel terugvinden wat je moet doen met schade, pech of het inleveren van je huidige leaseauto.

Dealerlocator

Vind een dealer bij jou in de buurt

Ook jouw merkdealer in de buurt heb je snel en eenvoudig gevonden. Selecteer het gewenste merk en jouw locatie en krijg direct de gegevens van de dichtsbijzijnde dealer.

Configurator

Nieuwe leaseauto? Check de app!

Ook voor een nieuwe leaseauto kun je in de BerijderApp terecht. Stel jouw auto zelf samen of upload jouw offerte voor de beste leasedeal!

Rob van Pelt

Fleet Buddy

De tekst van Rob volgt zo snel mogelijk! Zo kun jij snel meer te weten komen achter deze nieuwe Buddy!

Leroy Eland

Data Buddy

De tekst van Leroy volgt zo snel mogelijk! Zo kun jij snel meer te weten komen achter deze nieuwe Buddy!

Stijn van Rijthoven

Sales Buddy

Meet Stijn jr., onze dynamische duizendpoot die als een vis in het water is als het gaat om het ondersteunen van collega’s. Zijn scherp oog voor detail en ondernemerszin zorgt ervoor dat iedereen op zijn tenen moet blijven! In het weekend kun je Stijn vinden op het voetbalveld, waar hij net zo enthousiast de bal aanpakt als zijn werk. Gestart als stagiaire maar inmiddels een goede kracht en aanvulling van het team!

Syp Linkels

Stage Buddy

Een leergierige, humoristische Brabander die graag een biertje lust, dat is Syp! Voor zijn studie Automotive Management studeert hij af bij MoveBuddy. Met een liefde voor F1 is het een echte autoliefhebber en helpt hij je dan ook graag verder met jouw mobiliteitsvraag. Hij komt weliswaar uit Tilburg, maar bij een Bredaas bedrijf aan de slag stond altijd al eens op zijn bucket list. Deze goed afgestelde motor is altijd klaar om te presteren!

Wendelien van de Sande

Fleet Buddy

Houdt van een gezellige babbel, wandelen met haar viervoeter Bobby en heeft kennis van zaken. Dit is Wendelien! Deze kersverse moeder houdt daarnaast van shoppen en kan bijna ieder Nederlandstalig nummer meezingen!

Bart van de Ven

Boss Buddy

Als we het hebben over een echte Brabantse levensgenieter, dan gaat het over Bart! Deze enorm harde werker, maakt er elke dag weer een feestje van. Naast het feit dat dit de meest gezellige baas is die je je kunt wensen, heeft hij een enorme passie om klanten blij te maken, dit brengt hij elke dag weer vol enthousiasme over op zijn team!