Hèt Digitale Gastenboek.

De geweldige bruiloft op Domaine Rennepont in Frankrijk is er eentje voor in de (digitale) boeken! Om deze herinnering voor eeuwig vast te leggen willen we je vragen om jouw favoriete foto met een persoonlijke tekst voor het bruidspaar door te geven via het formulier.

Na afloop zal hier een mooi boek van gemaakt worden zo dat Bart & Jaco altijd deze mooie herinneringen op kunnen halen.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Max. 3 foto's
  Naam(Vereist)

  Bart nog een beetje helpen? Volg MoveBuddy op de Socials!

  Rob van Pelt

  Fleet Buddy

  De tekst van Rob volgt zo snel mogelijk! Zo kun jij snel meer te weten komen achter deze nieuwe Buddy!

  Leroy Eland

  Data Buddy

  De tekst van Leroy volgt zo snel mogelijk! Zo kun jij snel meer te weten komen achter deze nieuwe Buddy!

  Stijn van Rijthoven

  Sales Buddy

  Meet Stijn jr., onze dynamische duizendpoot die als een vis in het water is als het gaat om het ondersteunen van collega’s. Zijn scherp oog voor detail en ondernemerszin zorgt ervoor dat iedereen op zijn tenen moet blijven! In het weekend kun je Stijn vinden op het voetbalveld, waar hij net zo enthousiast de bal aanpakt als zijn werk. Gestart als stagiaire maar inmiddels een goede kracht en aanvulling van het team!

  Syp Linkels

  Stage Buddy

  Een leergierige, humoristische Brabander die graag een biertje lust, dat is Syp! Voor zijn studie Automotive Management studeert hij af bij MoveBuddy. Met een liefde voor F1 is het een echte autoliefhebber en helpt hij je dan ook graag verder met jouw mobiliteitsvraag. Hij komt weliswaar uit Tilburg, maar bij een Bredaas bedrijf aan de slag stond altijd al eens op zijn bucket list. Deze goed afgestelde motor is altijd klaar om te presteren!

  Wendelien van de Sande

  Fleet Buddy

  Houdt van een gezellige babbel, wandelen met haar viervoeter Bobby en heeft kennis van zaken. Dit is Wendelien! Deze kersverse moeder houdt daarnaast van shoppen en kan bijna ieder Nederlandstalig nummer meezingen!

  Bart van de Ven

  Boss Buddy

  Als we het hebben over een echte Brabantse levensgenieter, dan gaat het over Bart! Deze enorm harde werker, maakt er elke dag weer een feestje van. Naast het feit dat dit de meest gezellige baas is die je je kunt wensen, heeft hij een enorme passie om klanten blij te maken, dit brengt hij elke dag weer vol enthousiasme over op zijn team!