Invite: Club Buddy
Après Ski Editie.

01-03-2024
16.30 uur - 23.00 uur
Markendaalseweg 48, 4811 KC Breda
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Op dit moment zijn wij feest aan het vieren!

Invite: Club Buddy
Après Ski Editie.

01-03-2024
16.30 uur - 23.00 uur
Markendaalseweg 48, 4811 KC Breda
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Op dit moment zijn wij feest aan het vieren!

Voor als je nog niet overtuigd bent..

Waarom jij er bij moet zijn?

Maak je klaar voor een onvergetelijke après-ski ervaring op 1 maart tijdens de 2e Club Buddy op ons kantoor! Trek je beste skikleding aan en verwarm jezelf aan de opzwepende beats en gezelligheid. Laat de sneeuwvlokken van plezier neerdalen terwijl we samen de pistes van het feest betreden. Verwacht een feestelijke sfeer, heerlijke drankjes en verrassende wendingen die de avond onvergetelijk zullen maken. Dus, bind je latten onder en ski met ons mee naar een avond vol vreugde en festiviteiten. Mis deze après-ski Club Buddy niet – de hotspot waar werkplezier en feest samen komen!

Video afspelen

Kosten nog moeite gespaard

Artiesten

Uiteraard mogen de artiesten niet ontbreken. Dat betekent dat we uitpakken met de volgende artiesten over het 16-delige SONOS-systeem. Om teleurstelling te voorkomen; ze komen dus niet écht optreden 🙂

Sponsoren

Zonder sponsoren is een knaller van een feest helaas niet mogelijk. Daarom willen we in het bijzonder onze sponsor MoveBuddy bedanken voor het faciliteren van de 2e Club Buddy!

Aanmelden

Meld je snel aan!

Deze Après Ski Editie maakt plaats voor 180 Buddy’s / feestvierders.
Wees er dus snel bij want voor je het weet ben je te laat en op=op!

Adres

Markendaalseweg 48, 4811 KC Breda

Stijn van Rijthoven

Afstudeerstage Buddy

Meet Stijn jr., onze dynamische duizendpoot die als een vis in het water is als het gaat om het ondersteunen van collega’s. Zijn scherp oog voor detail en ondernemerszin zorgt ervoor dat iedereen op zijn tenen moet blijven! In het weekend kun je Stijn vinden op het voetbalveld, waar hij net zo enthousiast de bal aanpakt als zijn werk. Parttime stagiair, fulltime teamaanvoerder van de goede sfeer.

Syp Linkels

Stage Buddy

Een leuke intro over Syp volgt snel!

Wendelien van de Sande

Sales Buddy

Houdt van een gezellige babbel, wandelen met haar viervoeter Bobby en heeft kennis van zaken. Dit is Wendelien! Deze kersverse moeder houdt daarnaast van shoppen en kan bijna ieder Nederlandstalig nummer meezingen!

Bart van de Ven

Boss Buddy

Als we het hebben over een echte Brabantse levensgenieter, dan gaat het over Bart! Deze enorm harde werker, maakt er elke dag weer een feestje van. Naast het feit dat dit de meest gezellige baas is die je je kunt wensen, heeft hij een enorme passie om klanten blij te maken, dit brengt hij elke dag weer vol enthousiasme over op zijn team!