De MoveBuddy Herfstvakantie Checklist voor Europa!

De herfst is in volle gang, en dat betekent dat de herfstvakantie voor de deur staat. Een perfect moment om de sfeervolle herfstkleuren en de unieke charme van het seizoen te ontdekken. Bij MoveBuddy begrijpen we hoe belangrijk veiligheid en voorbereiding zijn voor een zorgeloze herfstvakantie. Daarom hebben we een handige checklist samengesteld om ervoor te zorgen dat jouw reis soepel en veilig verloopt, waar je ook naartoe gaat in Europa.

De herfstvakantie is in volle gang, en wat is er nu mooier dan tijdens dit kleurrijke seizoen op avontuur te gaan? Bij MoveBuddy geloven we dat veiligheid altijd voorop staat, en daarom hebben we een handige checklist samengesteld om je te helpen veilig en goed voorbereid op reis te gaan. Of je nu een roadtrip plant of een herfstbestemming verkent, met deze tips van MoveBuddy ben je klaar voor elk herfstavontuur!

Tolvignetten & Milieustickers: Check je reisroute!

Een van de eerste dingen die je wilt doen voordat je op pad gaat, is ervoor zorgen dat je de juiste tolvignetten hebt voor je bestemming. Of je nu door pittoreske dorpjes in Europa reist of de herfsttinten in eigen land bewondert, het hebben van de juiste vignetten zorgt ervoor dat je zonder problemen de tolpoortjes passeert. Sommige steden en regio’s in Europa hebben milieuzones ingesteld waarvoor milieustickers verplicht zijn. Dit is vooral relevant in landen zoals Duitsland en Frankrijk. Zorg ervoor dat je de juiste stickers hebt om boetes te voorkomen.

Veiligheidsvesten & verbanddozen: Voorbereid op onverwachte situaties

In veel landen is het verplicht om een veiligheidsvest in je auto te hebben. Dit kleine item kan een groot verschil maken in noodsituaties. Zorg ervoor dat je een veiligheidsvest binnen handbereik hebt, bijvoorbeeld in het dashboardkastje, zodat je het snel kunt pakken als dat nodig is.

Bovendien, hoewel we allemaal hopen dat we het nooit nodig zullen hebben, is het hebben van een verbanddoos in je auto essentieel. In geval van kleine verwondingen of ongelukjes ben je goed voorbereid. Het is een belangrijk onderdeel van je veiligheidsuitrusting. Vergeet niet om regelmatig de inhoud van je verbanddoos te controleren en er zeker van te zijn dat alles up-to-date is.

Houdt de bandenspanning op peil!

Een goede bandenspanning is belangrijk voor een veilige reis. In Scandinavische landen, waar wegen soms ruw kunnen zijn, is het bijzonder belangrijk om je banden goed op peil te houden voor optimale grip.

Vloeistoffen: Controleer ook alle vloeistoffen zoals de olie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof

Ongeacht je bestemming is het altijd verstandig om voor vertrek de niveaus van motorolie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof te controleren. Dit draagt bij aan de algehele betrouwbaarheid van je voertuig en een soepele reis.

Of je nu de herfstkleuren bewondert in de bergen, geniet van sfeervolle herfstmarkten of gewoon een ontspannen roadtrip maakt, met deze uitgebreide checklist ben je goed voorbereid en kun je met een gerust hart van je herfstvakantie genieten. Vergeet niet om de plaatselijke verkeersregels en veiligheidstips te raadplegen voor de specifieke bestemmingen die je wilt bezoeken.

Bij MoveBuddy wensen we je een geweldige herfstvakantie vol avonturen en mooie herinneringen. Blijf veilig en geniet van het seizoen! 🍁

Ook interessant

Van kostenbesparingen tot gezonde medewerkers: fietslease in de spotlight!

CO2-Rapportageplicht? Zo pakken we dat aan!

Hoe regel je een Rockstar Autoregeling voor je bedrijf?

Rob van Pelt

Fleet Buddy

De tekst van Rob volgt zo snel mogelijk! Zo kun jij snel meer te weten komen achter deze nieuwe Buddy!

Leroy Eland

Data Buddy

De tekst van Leroy volgt zo snel mogelijk! Zo kun jij snel meer te weten komen achter deze nieuwe Buddy!

Stijn van Rijthoven

Sales Buddy

Meet Stijn jr., onze dynamische duizendpoot die als een vis in het water is als het gaat om het ondersteunen van collega’s. Zijn scherp oog voor detail en ondernemerszin zorgt ervoor dat iedereen op zijn tenen moet blijven! In het weekend kun je Stijn vinden op het voetbalveld, waar hij net zo enthousiast de bal aanpakt als zijn werk. Gestart als stagiaire maar inmiddels een goede kracht en aanvulling van het team!

Syp Linkels

Stage Buddy

Een leergierige, humoristische Brabander die graag een biertje lust, dat is Syp! Voor zijn studie Automotive Management studeert hij af bij MoveBuddy. Met een liefde voor F1 is het een echte autoliefhebber en helpt hij je dan ook graag verder met jouw mobiliteitsvraag. Hij komt weliswaar uit Tilburg, maar bij een Bredaas bedrijf aan de slag stond altijd al eens op zijn bucket list. Deze goed afgestelde motor is altijd klaar om te presteren!

Wendelien van de Sande

Fleet Buddy

Houdt van een gezellige babbel, wandelen met haar viervoeter Bobby en heeft kennis van zaken. Dit is Wendelien! Deze kersverse moeder houdt daarnaast van shoppen en kan bijna ieder Nederlandstalig nummer meezingen!

Bart van de Ven

Boss Buddy

Als we het hebben over een echte Brabantse levensgenieter, dan gaat het over Bart! Deze enorm harde werker, maakt er elke dag weer een feestje van. Naast het feit dat dit de meest gezellige baas is die je je kunt wensen, heeft hij een enorme passie om klanten blij te maken, dit brengt hij elke dag weer vol enthousiasme over op zijn team!