Gezonde kilometers door
een fiets van de zaak.

Meer dan 50% van werkend Nederland woont binnen een straal van 15 km van hun werk. Ruim 70% is best bereid om die afstand per fiets af te leggen. Een leasefiets? Dat is investeren in fitte, vitale en loyale werknemers.

Start eenvoudig met het fietsplan!

Kies leasefiets

De medewerker kiest de gewenste droomfiets uit bij een dealer naar keuze.

Medewerker gaat akkoord

De medewerker gaat akkoord met de voorwaarden van het bedrijf.

Stap op de fiets

De medewerker haalt de nieuwe tweewieler op bij de gekozen dealer… En fietsen maar!

Bye Buy. Hello lease!

Bedrijf

Medewerker

Hoe werkt het?

Voordelen werkgever

Niet alleen de fietsfan op kantoor scoort hiermee, ook jij als werkgever plukt er de vruchten van. Plus, de helft van je team ziet zo'n leasefiets wel zitten.

Start nu
Hoe werkt het?

Voordelen medewerker

Door keuze uit e-bike, normale fiets, speed-pedelec of een ieder ander model, is er voor ieder wat wils. Een leasefiets is dus voor iedere medewerker interessant.

Start nu
Hoe werkt het?

Stappen werkgever

Bij MoveBuddy willen we je het zo makkelijk mogelijk maken. Zo ook met de leasefietsen voor jouw medewerkers. Regel in een paar stappen een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde.

Start nu
Hoe werkt het?

Stappen medewerker

Na inschrijving krijgen je medewerkers automatisch de juiste informatie toegestuurd. Zo kunnen ze makkelijk en binnen de gestelde regels hun ideale leasefiets uitkiezen.

Start nu

Bereken zelf je leasefiets

Uitstekende dienstverlening

MoveBuddy biedt een uitstekende dienstverlening voor zowel fietsen als leaseauto's, met altijd bereikbare ondersteuning, deskundig advies en de mogelijkheid tot persoonlijke afspraken. Hun kwaliteit en aandacht voor klanten maken hen echt onderscheidend.


Maarten van der Pot

Eigenaar, Platform P

Personeel blij!

Mijn ervaring met MoveBuddy is dat het een partij is die praten over waar ze verstand van hebben en weten feilloos je behoeftes perfect in de praktijk tot uitvoering te brengen. Ik wilde ons personeel tegemoet komen met het fietsplan en binnen een maand had iedereen zijn nieuwe fiets in gebruik. Personeel blij dus uiteraard wij heel blij!


Joep Welten

Managing Director, Starsweets

Ronduit indrukwekkend

De service van MoveBuddy's leasefiets is ronduit indrukwekkend. Naadloos proces, uitstekende communicatie en een top team!


Camil Hendriks

Operational Manager, Allsetra

Binnen no time up and running

MoveBuddy heeft ons met een duidelijke presentatie meegenomen in het proces, de werkwijze en de voordelen van Lease a Bike. Vervolgens hebben zij ons geholpen om binnen no time up and running te zijn en alle documentatie op de juiste manier in te vullen. Kortom, duidelijk en snel geregeld met de hulp van MoveBuddy.


Anna van Doorn

HR Medewerker, FFC Food Franchise Company

Zijn we trots op!

NPS Score

+45

t.o.v. landelijk gemiddelde van +16

CustomerFirst (25 april 2022)

Vorige slide
Volgende slide

In samenwerking met

mogelijke fietsmerken
1 +
bespaarde verzuimdagen
100 +
rijdende leasefietsen
0 +

Rob van Pelt

Fleet Buddy

De tekst van Rob volgt zo snel mogelijk! Zo kun jij snel meer te weten komen achter deze nieuwe Buddy!

Leroy Eland

Data Buddy

De tekst van Leroy volgt zo snel mogelijk! Zo kun jij snel meer te weten komen achter deze nieuwe Buddy!

Stijn van Rijthoven

Sales Buddy

Meet Stijn jr., onze dynamische duizendpoot die als een vis in het water is als het gaat om het ondersteunen van collega’s. Zijn scherp oog voor detail en ondernemerszin zorgt ervoor dat iedereen op zijn tenen moet blijven! In het weekend kun je Stijn vinden op het voetbalveld, waar hij net zo enthousiast de bal aanpakt als zijn werk. Gestart als stagiaire maar inmiddels een goede kracht en aanvulling van het team!

Syp Linkels

Stage Buddy

Een leergierige, humoristische Brabander die graag een biertje lust, dat is Syp! Voor zijn studie Automotive Management studeert hij af bij MoveBuddy. Met een liefde voor F1 is het een echte autoliefhebber en helpt hij je dan ook graag verder met jouw mobiliteitsvraag. Hij komt weliswaar uit Tilburg, maar bij een Bredaas bedrijf aan de slag stond altijd al eens op zijn bucket list. Deze goed afgestelde motor is altijd klaar om te presteren!

Wendelien van de Sande

Fleet Buddy

Houdt van een gezellige babbel, wandelen met haar viervoeter Bobby en heeft kennis van zaken. Dit is Wendelien! Deze kersverse moeder houdt daarnaast van shoppen en kan bijna ieder Nederlandstalig nummer meezingen!

Bart van de Ven

Boss Buddy

Als we het hebben over een echte Brabantse levensgenieter, dan gaat het over Bart! Deze enorm harde werker, maakt er elke dag weer een feestje van. Naast het feit dat dit de meest gezellige baas is die je je kunt wensen, heeft hij een enorme passie om klanten blij te maken, dit brengt hij elke dag weer vol enthousiasme over op zijn team!