Commercieel

Fleet
Buddy.

40-uur
Breda, Nederland

Medior

MoveBuddy is een snel opkomend bedrijf binnen de zakelijke mobiliteitssector, met een buitengewone focus op innovatie. In jouw rol als Fleet Buddy werk je nauw samen met een Sales Buddy om ons portfolio aan relaties te beheren. Samen streven jullie ernaar om onze relaties volledig te ontzorgen en fungeren jullie als het centrale aanspreekpunt voor hen. Terwijl de Sales Buddy zich richt op het binnenhalen van nieuwe contracten, ben jij verantwoordelijk voor alle operationele taken, bied je eventuele ondersteuning en neem je de administratieve taken voor jouw rekening. 

Bij MoveBuddy streven we voortdurend naar vooruitgang en zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen voor zakelijke mobiliteit. Als Fleet Buddy vervul je een essentiële rol in het ontzorgen van onze relaties en belichaam je de totaalervaring. Belt een relatie in paniek vanwege autopech? Geen probleem! Jij lost dat binnen no time op en neemt alle zorgen bij de relatie weg. Met jouw diepgaande kennis ben je in staat om ondersteuning te bieden en advies te geven waar nodig.

Als Buddy krijg je veel diversiteit

Wat ga je doen?

Relatiebeheer

Bij MoveBuddy ben jij de sleutel tot tevreden relaties. Altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen met een persoonlijke touch. Jij bouwt en onderhoudt duurzame relaties.

Wagenparkbeheer

Beheer mede ons dynamische wagenpark van > 2.500 voertuigen. Jouw nauwkeurigheid en organisatorische skills zorgen voor een soepele flow van leasecontracten tot wagenparkbeheer. Efficiëntie en optimalisatie staan voorop.

Baken van Kennis

Jij bent onze mobiliteitsexpert. Up-to-date met de nieuwste trends en diepgaande kennis over leasecontracten en wagenparkbeheer. Altijd klaar om te adviseren en te ondersteunen.

Ben jij onze nieuwe Buddy?

Wat heb je nodig?

 • Minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een odnersteunende, relatiegerichte functie;
 • Je hebt goede Nederlandse communicatieve vaardigheden;
 • Je bent sociaal, ondernemend en resultaatgericht;
 • Je bent creatief, leergierig en relatiegericht;
 • Je bent energiek en lekker flexibel;
 • Je bent bovenal een gezellige Buddy 😉
Dit is waarom werken bij MoveBuddy zo leuk is!

Wat bieden we jou?

Uitdagende functie

Ruimte voor cursussen

Goed salaris

Bonusregeling

Goede pensioenregeling

Modern kantoor in centrum Breda

Nieuwe Buddy’s

iPhone & MacBook

Hybride werken

25 vakantiedagen

Ambitieus team

VrijMiBo met Disco

Fietsregeling

Toffe personeelsuitjes

Ben jij onze nieuwe Buddy?

Wat heb je nodig?

 • Minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt goede Nederlandse communicatieve vaardigheden;
 • Je bent sociaal, ondernemend en resultaatgericht;
 • Je bent creatief, leergierig en relatiegericht;
 • Je bent energiek en lekker flexibel;
 • Je bent bovenal een gezellige Buddy 😉
Dit is waarom werken bij MoveBuddy zo leuk !

Wat bieden we jou?

Blijf je voordurend ontwikkelen

Groeipad

Ook interessant

Stijn van Rijthoven

Afstudeerstage Buddy

Meet Stijn jr., onze dynamische duizendpoot die als een vis in het water is als het gaat om het ondersteunen van collega’s. Zijn scherp oog voor detail en ondernemerszin zorgt ervoor dat iedereen op zijn tenen moet blijven! In het weekend kun je Stijn vinden op het voetbalveld, waar hij net zo enthousiast de bal aanpakt als zijn werk. Parttime stagiair, fulltime teamaanvoerder van de goede sfeer.

Syp Linkels

Stage Buddy

Een leuke intro over Syp volgt snel!

Wendelien van de Sande

Sales Buddy

Houdt van een gezellige babbel, wandelen met haar viervoeter Bobby en heeft kennis van zaken. Dit is Wendelien! Deze kersverse moeder houdt daarnaast van shoppen en kan bijna ieder Nederlandstalig nummer meezingen!

Bart van de Ven

Boss Buddy

Als we het hebben over een echte Brabantse levensgenieter, dan gaat het over Bart! Deze enorm harde werker, maakt er elke dag weer een feestje van. Naast het feit dat dit de meest gezellige baas is die je je kunt wensen, heeft hij een enorme passie om klanten blij te maken, dit brengt hij elke dag weer vol enthousiasme over op zijn team!