Laat je mobiliteit over
aan een professional.

Het regelen van zakelijke mobiliteit voor je medewerkers kost veel tijd en geld door administratieve en operationele taken. De markt verandert continue en het is lastig om up-to-date te blijven. MoveBuddy is expert op het gebied van zakelijke mobiliteit en verzorgt het optimale beheer van al je mobiliteitsvormen.

Eén Buddy

Eén Buddy voor het beheer van al je mobiliteitsvormen & aanbieders.

Ontzorging

Bespaar 80% tijd met het regelen van mobiliteit voor je medewerkers.

Kostenbesparing

Door outsourcing van taken en inkoop- en schaalvoordelen.

MoveBuddy

Waarom wij jou kunnen helpen

Beschik je over een wagenpark met meer dan 75 leaseauto’s (naast andere mobiliteitsvormen), dan val jij onder groot zakelijk. Ons advies? Laat je zakelijke mobiliteit over aan een expert. MoveBuddy neemt het beheer van al je zakelijke mobiliteitsvormen over en bespaar daarbij tijd en kosten.

Met één aanspreekpunt en de meest innovatieve oplossingen maakt MoveBuddy je het gemakkelijker en overzichtelijk. Zo reist iedere medewerker onbezorgd van A naar B.

Creëer overzicht

Al je mobiliteit in één portaal. Met FleetBuddy creëer je overzicht in mobiliteitsvormen en aanbieders.

Kostenbesparing

MoveBuddy vergelijkt het aanbod van de verschillende mobiliteitsaanbieders en zorgt daarnaast voor schaal- en inkoopvoordelen en geeft jou de beste deal.

Volledig ontzorgd

MoveBuddy neemt het volledige beheer van je over met de juiste expertise en kennis binnen de mobiliteitsbranche.

Innovatieve oplossingen

MoveBuddy houdt zich continu bezig met de laatste trends en ontwikkelen en luistert naar jouw behoeftes voor het creëeren van nieuwe oplossingen.

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de dienstverlening van MoveBuddy. Complete ontzorging bij leaseauto’s van A tot Z!


Kim Sikkenk

Inkoop, Albron

Behulpzaam en vriendelijk

MoveBuddy ontzorgt ons op het volledige gebied van wagenparkbeheer. Ook denken zij mee aan communicatie richting ons personeel en zijn ze allemaal even behulpzaam en vriendelijk. Kortom een club om aan te raden!


Leon Hordijk

Operations Manager, A Brand New Day

Ontzorging

MoveBuddy ontzorgt ons enorm door de spil te zijn tussen ons en de leasemaatschappijen! Het contact met MoveBuddy verloopt altijd vlot: ze zijn vriendelijk en behulpzaam en regelen zo ongeveer alles met betrekking tot ons wagenpark.


Regina Schrage

HR Manager, TrueLime

Zijn we trots op!

NPS Score

+45

t.o.v. landelijk gemiddelde van +16

CustomerFirst (25 april 2022)

Leroy Eland

Data Buddy

De tekst van Leroy volgt zo snel mogelijk! Zo kun jij snel meer te weten komen achter deze nieuwe Buddy!

Stijn van Rijthoven

Sales Buddy

Meet Stijn jr., onze dynamische duizendpoot die als een vis in het water is als het gaat om het ondersteunen van collega’s. Zijn scherp oog voor detail en ondernemerszin zorgt ervoor dat iedereen op zijn tenen moet blijven! In het weekend kun je Stijn vinden op het voetbalveld, waar hij net zo enthousiast de bal aanpakt als zijn werk. Gestart als stagiaire maar inmiddels een goede kracht en aanvulling van het team!

Syp Linkels

Stage Buddy

Een leergierige, humoristische Brabander die graag een biertje lust, dat is Syp! Voor zijn studie Automotive Management studeert hij af bij MoveBuddy. Met een liefde voor F1 is het een echte autoliefhebber en helpt hij je dan ook graag verder met jouw mobiliteitsvraag. Hij komt weliswaar uit Tilburg, maar bij een Bredaas bedrijf aan de slag stond altijd al eens op zijn bucket list. Deze goed afgestelde motor is altijd klaar om te presteren!

Wendelien van de Sande

Fleet Buddy

Houdt van een gezellige babbel, wandelen met haar viervoeter Bobby en heeft kennis van zaken. Dit is Wendelien! Deze kersverse moeder houdt daarnaast van shoppen en kan bijna ieder Nederlandstalig nummer meezingen!

Bart van de Ven

Boss Buddy

Als we het hebben over een echte Brabantse levensgenieter, dan gaat het over Bart! Deze enorm harde werker, maakt er elke dag weer een feestje van. Naast het feit dat dit de meest gezellige baas is die je je kunt wensen, heeft hij een enorme passie om klanten blij te maken, dit brengt hij elke dag weer vol enthousiasme over op zijn team!