Samen op zoek naar
jouw ideale mobiliteit.

Je krijgt van je werkgever een mobiliteitsregeling en mag iets uit gaan zoeken. Waar begin je dan? Bij MoveBuddy krijg jij je persoonlijke buddy die je helpt bij dit proces en het maken van de juiste keuze? Daar zijn we vrienden voor!

Persoonlijk

Eén vaste Buddy voor al je mogelijke vragen.

Ontzorging

Volledige begeleiding in de zoektocht naar je gewenste auto.

Aanbod

Groot aanbod in diverse mobiliteitsvormen.

MoveBuddy

Waarom wij jou kunnen helpen

Het vinden van jouw perfecte leaseauto of andere mobiliteitskeuze kan knap lastig zijn. Er zijn zoveel opties om uit te kiezen.

Daarnaast zie je vaak door de bomen het bos niet meer, met al die contracten vol kleine lettertjes, en blijven er regelmatig vragen onbeantwoord.

MoveBuddy maakt het vinden van jouw ideale leaseauto of andere mobiliteitskeuze simpel en staat voor je klaar, net zoals een echte vriend dat doet.

Persoonlijk

Wie moet je hebben voor jouw specifieke vraag? Waar kun je terecht? Bij MoveBuddy heb je één vaste Buddy als aanspreekpunt.

Zekerheid

Vraag je jezelf af of je wel de juiste keuze maakt of ben je bang dat je kleine lettertjes over het hoofd ziet? MoveBuddy zoekt het voor je uit.

Keuzehulp

Wat is ideaal voor jouw situatie? Toch nog een aanpassing doen op de offerte? Je Buddy is er altijd voor je.

Innovatieve oplossingen

MoveBuddy biedt meerdere innovatieve oplossingen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, zoals een leaseconfigurator, BerijderApp en levertijdenmanagement.

Nog nooit zo makkelijk

Een nieuwe leaseauto uitzoeken was nog nooit zo makkelijk. Fijne communicatie, heldere afspraken en hiermee een echte NextLevel Partner van Tredion.


Evert Meijeren

Teamleider, Tredion

Personeel blij!

Mijn ervaring met MoveBuddy is dat het een partij is die praten over waar ze verstand van hebben en weten feilloos je behoeftes perfect in de praktijk tot uitvoering te brengen. Ik wilde ons personeel tegemoet komen met het fietsplan en binnen een maand had iedereen zijn nieuwe fiets in gebruik. Personeel blij dus uiteraard wij heel blij!


Joep Welten

Managing Director, Starsweets

Ronduit indrukwekkend

De service van MoveBuddy's leasefiets is ronduit indrukwekkend. Naadloos proces, uitstekende communicatie en een top team!


Camil Hendriks

Operational Manager, Allsetra

Zijn we trots op!

NPS Score

+45

t.o.v. landelijk gemiddelde van +16

CustomerFirst (25 april 2022)

Rob van Pelt

Fleet Buddy

De tekst van Rob volgt zo snel mogelijk! Zo kun jij snel meer te weten komen achter deze nieuwe Buddy!

Leroy Eland

Data Buddy

De tekst van Leroy volgt zo snel mogelijk! Zo kun jij snel meer te weten komen achter deze nieuwe Buddy!

Stijn van Rijthoven

Sales Buddy

Meet Stijn jr., onze dynamische duizendpoot die als een vis in het water is als het gaat om het ondersteunen van collega’s. Zijn scherp oog voor detail en ondernemerszin zorgt ervoor dat iedereen op zijn tenen moet blijven! In het weekend kun je Stijn vinden op het voetbalveld, waar hij net zo enthousiast de bal aanpakt als zijn werk. Gestart als stagiaire maar inmiddels een goede kracht en aanvulling van het team!

Syp Linkels

Stage Buddy

Een leergierige, humoristische Brabander die graag een biertje lust, dat is Syp! Voor zijn studie Automotive Management studeert hij af bij MoveBuddy. Met een liefde voor F1 is het een echte autoliefhebber en helpt hij je dan ook graag verder met jouw mobiliteitsvraag. Hij komt weliswaar uit Tilburg, maar bij een Bredaas bedrijf aan de slag stond altijd al eens op zijn bucket list. Deze goed afgestelde motor is altijd klaar om te presteren!

Wendelien van de Sande

Fleet Buddy

Houdt van een gezellige babbel, wandelen met haar viervoeter Bobby en heeft kennis van zaken. Dit is Wendelien! Deze kersverse moeder houdt daarnaast van shoppen en kan bijna ieder Nederlandstalig nummer meezingen!

Bart van de Ven

Boss Buddy

Als we het hebben over een echte Brabantse levensgenieter, dan gaat het over Bart! Deze enorm harde werker, maakt er elke dag weer een feestje van. Naast het feit dat dit de meest gezellige baas is die je je kunt wensen, heeft hij een enorme passie om klanten blij te maken, dit brengt hij elke dag weer vol enthousiasme over op zijn team!