Maak van jouw bijtaak onze hoofdtaak.

Op zoek naar de beste mobiliteitsdeal zonder gedoe? Met MoveBuddy heb je geen omkijken meer naar het uitzoeken en vergelijken van aanbieders. Bovendien profiteer je van onze collectieve inkoopkracht, waardoor je lekker bespaart op de kosten.

Persoonlijk

Eén vaste Buddy voor al je mobiliteitsoplossingen.

Schaalvoordeel

Bespaar gemiddeld 10% op de huidige mobiliteitskosten.

Ontzorging

Bespaar 80% tijd met het regelen van mobiliteit voor medewerkers.

MoveBuddy

Waarom wij jou kunnen helpen

Heeft jouw bedrijf tussen de 10 en 75 leaseauto’s (en andere vervoersvormen)? Dan behoor je tot de groep MKB. Tijd om die mobiliteitsrompslomp vaarwel te zeggen! Voor ons is het onze corebusiness, dus je mobiliteitszaken zijn bij ons in goede handen. We nemen je volledig onder onze vleugels en je bespaart gemiddeld ook nog eens 10% op je huidige kosten. Hoe? Door mee te liften op onze inkoopkracht.

MoveBuddy heeft alle antwoorden voor jouw mobiliteitsvragen, ongeacht welk vervoer je zoekt. Als onafhankelijke partner staan we niet alleen klaar om te luisteren, maar ook om je te helpen. Dat is wat een Buddy graag doet!

Eén aanspreekpunt

Ongeacht de mobiliteitsvorm en het aantal mobiliteitsaanbieders heb je bij MoveBuddy één persoonlijke Buddy voor al je vragen.

Kostenbesparing

MoveBuddy vormt een machtig blok voor MKB'ers die dezelfde service en voorwaarden verdienen als het grootbedrijf. Betere zelfs, dat beloven wij.

Volledige ontzorging

MoveBuddy begeleidt iedere medewerker van A tot Z. Hierdoor ben jij in staat je te focussen op jouw belangrijkste taken.

Zekerheid

MoveBuddy leest tussen de regels en heeft een hekel aan kleine lettertjes, die nogal eens voor vervelende verrassingen zorgen. Wij zoeken het beste contract op basis van al je wensen.

Nog nooit zo makkelijk

Een nieuwe leaseauto uitzoeken was nog nooit zo makkelijk. Fijne communicatie, heldere afspraken en hiermee een echte NextLevel Partner van Tredion.


Evert Meijeren

Teamleider, Tredion

Meerwaarde

MoveBuddy levert snel meerwaarde, de samenwerking is persoonlijk en ze reageren altijd snel op verzoeken. Zelf als deze bijzonder zijn 😊. Voor elke organisatie een aanrader!


Kishan Soerdjpal

HR Business Partner, Söderberg & Partners

Fantastische ondersteuning

De samenwerking met MoveBuddy is voor ons een fantastische manier van ondersteuning! Mede door de korte maar duidelijke communicatielijnen, de vakinhoudelijk kennis en het pro-actief meedenken maakt MoveBuddy tot een waardevolle partner!


John Heijmeriks

HR Manager, Holland Diervoeders

Zijn we trots op!

NPS Score

+45

t.o.v. landelijk gemiddelde van +16

CustomerFirst (25 april 2022)

Stijn van Rijthoven

Afstudeerstage Buddy

Stijn zijn tekst volgt snel!

Marrit van den Boom

Afstudeerstage Buddy

Een ware kletskous met een hoop nieuwsgierigheid en een passie voor gezellige borrels, dit is Marrit! Momenteel duikt ze met veel enthousiasme en nieuwe inzichten in de wereld van de klantbeleving als onderdeel van haar afstudeerscriptie. Ze staat klaar om haar collega’s te helpen en te laten lachen!

Wendelien van de Sande

Sales Buddy

Houdt van een gezellige babbel, wandelen met haar viervoeter Bobby en heeft kennis van zaken. Dit is Wendelien! Deze kersverse moeder houdt daarnaast van shoppen en kan bijna ieder Nederlandstalig nummer meezingen!

Bart van de Ven

Boss Buddy

Als we het hebben over een echte Brabantse levensgenieter, dan gaat het over Bart! Deze enorm harde werker, maakt er elke dag weer een feestje van. Naast het feit dat dit de meest gezellige baas is die je je kunt wensen, heeft hij een enorme passie om klanten blij te maken, dit brengt hij elke dag weer vol enthousiasme over op zijn team!