Op het juiste moment het juiste vervoer.

Met de mobiliteitskaart reizen medewerkers van deur tot deur met een vervoersmiddel naar keuze. Registreer daarnaast thuiswerkdagen, reiskosten voor woon-werkverkeer of zakelijke ritten met eigen vervoer. Alle mobiliteitsadministratie op één plek: snel, overzichtelijk en veilig.

Start met zorgeloos en eenvoudig reizen!

Selecteer mobiliteitsvormen

De werkgever bepaalt categorieën en gewenste mobiliteitsvormen.

Reis van A naar B

De medewerker reist op het juiste moment met het juiste vervoersmiddel.

Eén factuur

Alle mobiliteitsvormen overzichtelijk op één factuur.

Waarom MoveBuddy?

Zonder MoveBuddy

Met MoveBuddy

Hoe werkt het?

Mobiliteitskaart

Geen gedoe meer met verschillende kaarten, maar met één gepersonaliseerde kaart per medewerker hebben zij toegang tot diverse vormen van mobiliteit.

Start nu
Hoe werkt het?

Mobiliteitsvormen

Medewerkers krijgen elk een eigen mobiliteitsprofiel, waarmee ze toegang hebben tot verschillende vervoersopties. Zo is elke reis perfect afgestemd op de individuele behoefte.

Start nu
Hoe werkt het?

Administratie App

Met de applicatie van partner Shuttel kunnen gemakkelijk ritten achteraf gelogd worden, trips gevolgd worden en thuiswerkdagen geregistreerd. Zo wordt de administratie een fluitje van een cent.

Start nu
Hoe werkt het?

Mobiliteitsportaal

Zodra je medewerkers gebruik maken van een mobiliteitskaart is de data makkelijk te monitoren via een online portaal.

Start nu
Hoe werkt het?

CO2-rapportage

Vanaf 1 januari 2024 is CO2-rapportage voor bedrijven met meer dan 100 FTE verplicht. Door te werken met een mobiliteitspas wordt administratie makkelijker.

Start nu
Soepele implementatie

De mobiliteitskaarten hebben ervoor gezorgd dat iedereen binnen ons bedrijf op een fijne manier gebruik kan maken van alle ov-mogelijkheden en wij krijgen mooie rapportages voor onze sustainability rapportages! De implementatie verliep soepel en het scheelt onze financiële afdeling een hoop werk.


Willemijn Leijs

HR Manager, Meetingselect

Waardevolle relatie

MoveBuddy is voor mij geen leverancier maar een waardevolle relatie die meedenkt in het bieden van de beste mobiliteitsoplossing en collega’s heel persoonlijk helpt bij het maken van de beste keuze hierin.


Lars Hoppenbrouwers

Algemeen Directeur, KWEEKERS

Fantastische ondersteuning

De samenwerking met MoveBuddy is voor ons een fantastische manier van ondersteuning! Mede door de korte maar duidelijke communicatielijnen, de vakinhoudelijk kennis en het pro-actief meedenken maakt MoveBuddy tot een waardevolle partner!


John Heijmeriks

HR Manager, Holland Diervoeders

Zijn we trots op!

NPS Score

+45

t.o.v. landelijk gemiddelde van +16

CustomerFirst (25 april 2022)

Previous slide
Next slide

In samenwerking met

1 +
vervoersaanbieders
100 Kt
CO2-reductie in 2030
100000
reisbewegingen per dag

Stijn van Rijthoven

Afstudeerstage Buddy

Stijn zijn tekst volgt snel!

Marrit van den Boom

Afstudeerstage Buddy

Een ware kletskous met een hoop nieuwsgierigheid en een passie voor gezellige borrels, dit is Marrit! Momenteel duikt ze met veel enthousiasme en nieuwe inzichten in de wereld van de klantbeleving als onderdeel van haar afstudeerscriptie. Ze staat klaar om haar collega’s te helpen en te laten lachen!

Wendelien van de Sande

Sales Buddy

Houdt van een gezellige babbel, wandelen met haar viervoeter Bobby en heeft kennis van zaken. Dit is Wendelien! Deze kersverse moeder houdt daarnaast van shoppen en kan bijna ieder Nederlandstalig nummer meezingen!

Bart van de Ven

Boss Buddy

Als we het hebben over een echte Brabantse levensgenieter, dan gaat het over Bart! Deze enorm harde werker, maakt er elke dag weer een feestje van. Naast het feit dat dit de meest gezellige baas is die je je kunt wensen, heeft hij een enorme passie om klanten blij te maken, dit brengt hij elke dag weer vol enthousiasme over op zijn team!