Icon_MoveBuddy_Wit

Hé Buddy, laten we
ons even voorstellen.

Met een passie voor blije relaties en innovatieve oplossingen, matchen we je aan de beste mobiliteitsoplossingen en mobiliteitsaanbieders. Bij ons is de weg naar de toekomst groen en vol avontuur. Stap in en laten we samen de reis beginnen!

Meet the Buddy’s

Een goed product kan alleen samen.

Onze kernwaarden.

Verrassend​

Passie voor de beste relatiebeleving

Innovatief​

Continu digitale innovatie leveren

Persoonlijk

Eén vaste Buddy voor al je vragen

Daadkrachtig

Wij maken ons verantwoordelijk

Ontstaan

Overzichtelijk & Transparant

MoveBuddy is ontstaan vanuit verbazing over de leasemarkt. Verbazing over het gebrek aan transparantie, waardoor met name MKB’ers lang niet altijd de beste contracten sluiten voor hun wagenpark. Als tussenpersoon dwingt MoveBuddy leasemaatschappijen de beste offertes uit te brengen, met alle gewenste specificaties. 

Naast transparanter en voordeliger, maakt MoveBuddy het ook graag gemakkelijker. Leuker zelfs. Want ons primaire doel is helpen. We houden van een stevige onderhandeling, maar worden pas echt gelukkig van blije relaties.

De traditionele leasemarkt kan wel een frisse wind gebruiken; die blazen wij er al een aantal jaar met alle liefde doorheen. 

De ontwikkeling van mobiliteit

Al het vervoer met één partner

De wereld verandert continu en zo ook de zakelijke mobiliteit. MoveBuddy ontwikkelt hier in mee door voorop te lopen met innovaties en actueel te blijven met het aanbod van diverse vervoersmiddelen.

Denk hierbij naast leaseauto’s ook aan leasefietsen, deelvervoer of het openbaar vervoer. Deze verschillende vormen van zakelijk vervoer zijn een ideaal duurzaam alternatief of aanvulling voor het vervoer van je medewerkers.

MoveBuddy biedt de mogelijkheid om al deze verschillende vormen van vervoer aan te kunnen bieden aan jouw medewerker middels één partner. Dit is de reden dat in 2023 de naam LeaseBuddy is vervangen door MoveBuddy.

Wij verzorgen alle zakelijke bewegingen van de medewerkers binnen jouw bedrijf.

Vacatures.

Ook Buddy worden? Leuk! Kijk hier voor al onze openstaande vacatures.

Contact.

Heb je een vraag of heb je hulp nodig van een echte Buddy? Neem dan contact met ons op.

Blog.

Zakelijke mobiliteit is een vak apart en wij geven je graag meer uitleg. We blijven tenslotte Buddy’s.

Bart van de Ven

Boss Buddy

Als we het hebben over een echte Brabantse levensgenieter, dan gaat het over Bart! Deze enorm harde werker, maakt er elke dag weer een feestje van. Naast het feit dat dit de meest gezellige baas is die je je kunt wensen, heeft hij een enorme passie om klanten blij te maken, dit brengt hij elke dag weer vol enthousiasme over op zijn team!

Marrit van den Boom

Afstudeerstage Buddy

Een ware kletskous met een hoop nieuwsgierigheid en een passie voor gezellige borrels, dit is Marrit! Momenteel duikt ze met veel enthousiasme en nieuwe inzichten in de wereld van de klantbeleving als onderdeel van haar afstudeerscriptie. Ze staat klaar om haar collega’s te helpen en te laten lachen!

Prissy de Wijs

Sales Buddy

Een vrolijk en enthousiast feestbeest, dat is Prissy! Deze levensgenieter is dol op eten, wijntjes en gezelligheid. Naast die gezelligheid is ze ook een enorm harde werker en komt ze altijd weer even vrolijk, fris en fruitig naar kantoor. Ze is super sociaal, klantgericht en maakt van het uitzoeken van een nieuwe leaseauto altijd weer een feestje!

Stijn Claessen

Digital Buddy

Iemand die weet wat hij wil, dat is Stijn! Hij werkt kei hard en vol enthousiasme achter de schermen om een nóg groter succes van MoveBuddy te maken. Daarnaast zet onze Buddy zichzelf ook graag in de spotlight met zo nu en dan een fotoshoot of bokswedstrijd! En wanneer je hem zoekt in het weekend dan maak je grote kans in de binnenstad van Breda.

Maite Zandbergen

Sales Buddy

Zorgzaam, vrolijk en sociaal… dan hebben we het over Maite! Deze enthousiaste Buddy zal altijd alles op alles zetten om onze klanten blij te maken. Naast haar harde werk op kantoor is zij altijd druk in de weer met haar 2 lieve dochters. Haar geluksmomentjes? Een mooie wandeling in het bos of zonnig momentje rust in de tuin met een heerlijke cappuccino!

Max Buijk

Sales Buddy

Enthousiast, leergierig en nooit te beroerd om zijn handen uit zijn mouwen te steken, ja dit is Max! Onze jongste Buddy is een echte harde werker. Daarnaast houdt hij van voetbal, een borrel met vrienden of familie en heeft hij een geheime liefde wanneer het gaat over schoenen. 

Wendelien van de Sande

Sales Buddy

Houdt van een gezellige babbel, wandelen met haar viervoeter Bobby en heeft kennis van zaken. Dit is Wendelien! Deze kersverse moeder houdt daarnaast van shoppen en kan bijna ieder Nederlandstalig nummer meezingen!

Stijn van Rijthoven

Afstudeerstage Buddy

Stijn zijn tekst volgt snel!

Yvanka Poppelier

Sales Buddy

Iemand die alles uit het leven haalt en geen feestje wil missen? Dan hebben we het over Yvanka! Ze is altijd in de weer, zegt geen ‘nee’ tegen lekker eten of een goede borrel en geniet volop van elke dag. Deze gezellige buddy leerde het lease-vak binnen no-time, houdt van mooie auto’s maar vind het vooral heel erg leuk om mensen te helpen!