Stage

Sales
Buddy.

40-uur
Breda, Nederland
Meewerkstage

MoveBuddy is een snelgroeiend bedrijf in de wereld van zakelijke mobiliteit met een uitzonderlijke focus op innovatie. In je stage als Sales Buddy ben jij de spin in het web tussen leveranciers en relaties. Je helpt de andere Buddy’s en bent verantwoordelijk om samen met de medewerkers van onze relaties op zoek te gaan naar de ideale mobiliteitsoplossing. 

MoveBuddy streeft voortdurend naar vooruitgang en is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen voor zakelijke mobiliteit. Als stagiair Sales Buddy speel je een cruciale rol in het keuzeproces van onze relaties en het geluk van medewerkers op het gebied van mobiliteit. Je hebt de verantwoordelijkheid om de communicatie tussen dealers, leasemaatschappijen en jouw relaties goed te laten verlopen. Uiteraard doe je dit in het begin samen met een andere Buddy, maar zodra jij het onder de knie hebt krijg je de verantwoordelijkheid om dit helemaal zelf op te pakken. Zo leer jij het maximale tijdens je stage!

Als Buddy krijg je veel diversiteit

Wat ga je doen?

Sales

Tijdens je stage krijg jij de mogelijkheid om jouw sales skills in de strijd te gooien. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij het hele leaseproces onder de knie krijgt zo dat jij zelfstandig onze relaties kunt helpen met een mobiliteitsoplossing.

Relatiebeheer

Samen met een andere Buddy ga jij je eigen relaties zo goed mogelijk ontzorgen. Dit betekent dat je veel verantwoordelijkheid hebt en tegelijkertijd veel leert over de kneepjes van het vak binnen de lease-/mobiliteitsbranche.

Schoolopdrachten

Tsja.. schoolopdrachten horen nou eenmaal ook bij een stage. Uiteraard hoor je hier voldoende tijd voor te hebben en staat het belang dat jij je stage goed afrond voorop. Daarom krijg jij naast alle leermomenten tijdens werkzaamheden genoeg tijd voor school.

Ben jij onze nieuwe Buddy?

Wat heb je nodig?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt goede Nederlandse communicatieve vaardigheden;
 • Je bent sociaal, ondernemend en resultaatgericht;
 • Je bent creatief, leergierig en relatiegericht;
 • Je bent energiek en lekker flexibel;
 • Je bent bovenal een gezellige Buddy 😉
Dit is waarom werken bij MoveBuddy zo leuk is!

Wat bieden we jou?

Uitdagende stage

Stagevergoeding

Modern kantoor in centrum Breda

Nieuwe Buddy’s

MacBook

Ambitieus team

VrijMiBo met Disco

Ben jij onze nieuwe Buddy?

Wat heb je nodig?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt goede Nederlandse communicatieve vaardigheden;
 • Je bent sociaal, ondernemend en resultaatgericht;
 • Je bent creatief, leergierig en relatiegericht;
 • Je bent energiek en lekker flexibel;
 • Je bent bovenal een gezellige Buddy 😉
Dit is waarom werken bij MoveBuddy zo leuk !

Wat bieden we jou?

Blijf je voordurend ontwikkelen

Groeipad

Ook interessant

Stijn van Rijthoven

Afstudeerstage Buddy

Meet Stijn jr., onze dynamische duizendpoot die als een vis in het water is als het gaat om het ondersteunen van collega’s. Zijn scherp oog voor detail en ondernemerszin zorgt ervoor dat iedereen op zijn tenen moet blijven! In het weekend kun je Stijn vinden op het voetbalveld, waar hij net zo enthousiast de bal aanpakt als zijn werk. Parttime stagiair, fulltime teamaanvoerder van de goede sfeer.

Syp Linkels

Stage Buddy

Een leuke intro over Syp volgt snel!

Wendelien van de Sande

Sales Buddy

Houdt van een gezellige babbel, wandelen met haar viervoeter Bobby en heeft kennis van zaken. Dit is Wendelien! Deze kersverse moeder houdt daarnaast van shoppen en kan bijna ieder Nederlandstalig nummer meezingen!

Bart van de Ven

Boss Buddy

Als we het hebben over een echte Brabantse levensgenieter, dan gaat het over Bart! Deze enorm harde werker, maakt er elke dag weer een feestje van. Naast het feit dat dit de meest gezellige baas is die je je kunt wensen, heeft hij een enorme passie om klanten blij te maken, dit brengt hij elke dag weer vol enthousiasme over op zijn team!